onsdag 24. februar 2010

Bilder fra Thailand, Kuala Lumpur, Singapore og Australia












































































6 kommentarer:

  1. Malin og Bård, spiser dere nok? Er det bare jeg som synes dere ser tynnere ut? Det ser ut som dere har det fantastisk bra, men ikke glem å få i dere nok mat og drikke :)

    SvarSlett
  2. SÅ kjekt det ser ud som dokk har det :) Syns dokk har fått litt farge eg!her hjemma nekte snøen å dra å denne ugå har det snødd ein go del. jobb e jobb. Eg lengte itte varme å bildene dokkårs gjør meg bare grønn av sjalusi. Eg bor hos Preben nå i vinterferien å det e bare chill :) Eller blir eg 20 om 10 dager!!! :) meg å Andrea håbe å få te ein fest, men tror dessverre det blir før dokk komme hjem... Savne dokk masse! kos dokk videre!

    SvarSlett
  3. Fantastiske bilder! Blir ekstremt misunnelig av å se bilder av sjø og sommerklær! Men eg har jo bestilt ein fantastisk sommer i Stavanger i år så eg tar det ikkje så tungt;)
    Forresten Malin, huske du når me holdt på med fun facts? Her e dagens: En kakerlakk kan leve uten hodet i 9 dager før den dør av sult! Dette syns eg va veldig viktig for dåkker å vita, så ikkje tro at an e dø med første forsøk!!
    Ellers så må eg sei meg fornøyd med økt antall kommentarer;)
    Å sist men ikkje minst: Mortuta Mortuta eg slaktar ein griiiiis!
    Adios

    SvarSlett
  4. Lo litt mye av elefantbildet..




    Lige at du endelig har tatt te fornuft og fått deg litt hår i fjeset, Lord Bård.

    SvarSlett
  5. Feitaste eg har sett på lenge:) freshe bilder! DIGGDE det av bård i kvitt å lotus:D Ser ud som dåkkår storkose dåkkår:)

    ein kalde/snøete(men for all del varme) hilsen fra norge lisssm:D

    SvarSlett
  6. Stine, eg maa skuffa deg aa sei at den funfacten va d eg som fortalte deg. Nederlag. Men ja, den som laag doed paa badet for naagen dager siden, laag der veldig lenge, heilt stille, men an hadde hodet i behold.. og ja, mortuta slakta grisen ja! haha!!! Legg merke t delikatessen me fant i ein matbutikk, feet!!

    SvarSlett