søndag 14. februar 2010

Fastelaven/Morsdag/valentinsdag/kinesisk nyttaar!

Kjaere Mamma(Baard sin) og Mamma(Malin sin)!

Dere er to fantastiske mammaer som virkelig fortjener aa ha slike flotte, fantastiske, unike, talentfulle, eksemplariske, forstaaelsesfulle, lydige og smarte barn! Det er ikke alle mammaer som faar det, saa dere er veldig heldige! I dag er det deres dag! Vi tenkte lenge paa hva vi kunne gi dere og fant til slutt ut at dere egentlig syns at det er viktigst at vi(de ubeskrivelig fantastiske barna deres) har det bra og koser oss. Dermed bestilte vi en romantisk kveld for to paa et av singapores flotteste dagscruiseskip, paa deres bekostning(sender regning paa mail)! Vi vil gjerne takke dere for dette og gleder oss veldig til i kveld! =) Hva ville livet vaert uten mammaer!!?
Savner dere veldig mye! =)

Til alle bollespisere!!
Vi misliker dere sterkt, som spiser gode fastelavensboller med krem og melis paa toppen!!

Til alle Kjaerester og ikke kjaerester!
Happy valentine! Koz og nuzz og klemz og puz!

Til alle kinesere!
GODT NYTT AAR!

Vi feira kinesisk nyttaar her i singapore i gaar! Vi forsto egentlig ikke saa veldig mye av det som skjedde, men plutselig begynte alle aa rope noe paa kinesisk(altsaa nedtelling til kl 00.00) Vi ropte med der vi klarte og foer vi visste ordet av det smalt det noe helt enormt rundt oss! Kinaputter som smallt saa hoeyt at malin stappa begge fingrene inni oerene. Saa etterpaa ble hele China town fullt av konfetti! Overalt, i haaret, i munnen, paa klaerne, under kneet, ja overalt!

I dag har vi vaska alle klaerne vaare for foerste gang!! Vi har vaska noen t-shorter og underbokser og litt saann av og til. Men i dag vaska vi alt sammen! Det var deilig det! Alt er rent og vi kan ta paa oss akkurat det vi vil, ut i fra hva vi VIL ha paa oss og ikke hva som lukter minst! =)

I Kuala lumpur, for to dager siden roeyk sekken min! Dette syns ikke malin var vits aa ha me paa bloggen, da hun blogget! Jeg derimot tok dette veldig tungt(bokstavelig talt) og oensket virkelig aa dele sorgen med dere der hjemme! Derfor skriver jeg naa, at det var veldig dumt at sekken min ble oedelagt, men jeg kjopte en ny for 200 kr paa et marked, saa naa gaar alt fint! =)

Kos dere masse paa denne dagen, som virkelig maa vare spesiell for de fleste! :)

4 kommentarer:

  1. Kjære Bård og Malin!

    Nå sitte kjærestene Preben og Silje i Sandnes, hvor snøen ligger enda, MEN det er boller i ovnen! Nei, ikke sånn, men fastelavensboller :)(fulle av ekkel gluten!)
    Vi leser bloggen deres hver dag og elsker alle formuleringer og morsomme sprell! Kos dåkkår, me ønske dåkk ein riktig god tur videre:)
    klemz, koz, zuzz og alt det der!

    SvarSlett
  2. saa bra! sko gjerna hatt fastelavensboller her og, men me har mye aent bra:D Kos dkr hjemma:D kozzzz og saann...

    SvarSlett
  3. Det er min dag i dag, herregud for en herlig dag..... Hei turtelduer! Fint at dokker kose dokker på vår regning, dokker e jo någen skjønne
    ungdommer :>) Det va skikkeligt leit det med sekken din Bård, å eg e heilt enige med deg.
    Sekken e viktig å fortjene et kapittel i bloggen. Heile heimen dokkers e jo i de sekkene.........! Eg e så glad det ordna seg, pleier å gjør det for kjekke gutter :>)
    Har spist komla og kake i dag, bollene hadde me på fredag (klarte ikkje å venta.....)
    Klems fra mamma!

    SvarSlett
  4. Bård, eg syns og det var dumt det med sekken din. då du stod i gangen før jul, klar t avgang, med sekken på ryggen..ah! dkr var et syn, for å sei det sånn.




    ps.Kristen e samme plass som dkr akuratt nå

    SvarSlett