fredag 15. januar 2010

Vi er kule i Delhi!

Etter magesyke, konto- og pengestress, Malins ulogiske forkjoelelse og Baards skrubbsaar, er vi naa kommet til Delhi. Her er det ganske likt som i Mumbai, bare litt mindre slum. Alle smiler og vinker til oss, tar bilder av oss, vil hjelpe oss og selge noe til oss. Kjendisliv er goey men stress! I gaar var vi paa et shoppingsenter hvor alle de rike handler. Vi maatte gjennom tre sikkerhetssjekker for aa faa komme inn. Bagasjerommet i taxien ble ogsaa undersoekt. Vi kjoepte ingenting, men vi spiste paa McDonalds. Vi begynner aa bli litt lei av maten naa, og ja Stine, vi savner broedmat! Hvem skulle tro det?

I morgen skal vi paa en guidetur i Delhi. Paa soendag drar vi paa en ti-dagers tur. Vi skal se Taj Mahal, tiger og templer. Haaper det blir en bra tur.
Vi koser oss fremdeles. Kveldsunderholdningen har gaatt over til aa bli "annen hvert liv" paa Nintendo DS-en til Malin.
Det er ikke saa mye aa gjoere paa kveldene her, vi synes i hvertfall nintendo paa hotellet er tryggest.

I dag var vi aa spiste paa en veldig fin restaurant som het "Piccadelhi", oppkalt etter "Piccadilly Cirkus" i London. Det var veldig god mat, men den dyreste restauranten vi har vaert paa til naa, dvs 110kr for mat og drikke for begge to. Baard vant en ekstra Cola-Light paa et skrapelodd. Servitoeren var veldig begeistret.
Vi har kjoert sykkel og moped taxi her. Billig og morsomt.
Sykkelgutten slet litt, men det var nok ikke pga tung last, men daarlige veier. Vi skulle betale 20 rupi for turen, han ble overlykkelig da vi ga ham 100 rupi (12 kr). Det var jo tross alt daarlige veier.

Vi vil hilse og si gratulere med dagen paa etterskudd til Fredrik! Hurra! Alle i India hilser.
Vi ogsaa si tusen takk til Miriam som hentet vinterklaerne vaare paa flyplassen. Det var veldig snilt.

Ps. Her er det kaldt i forhold til Goa, ca 15 grader.

Hade og farvel! Vi kommer aldri hjem, her er vi kjendiser!

2 kommentarer:

  1. Hei ! Dehli ja! så kult - dåkkår ska videre te Taj Mahal...altså Agra.. Ska dåkkår te Varanasi og ? Seila på Ganges....har det ordna seg med kontoen din Båddi? Sei fra hvis du trenge någe hjelp...
    eg syns ikkje at dåkkår bør spela Ds på hotellet...stikk ud å se ka så foregår..ingen som skade dåkkår. du e jo nesten 2 meter...

    peace and love

    Rudi

    SvarSlett
  2. Det va det eg sa, når du reise så savne du det som e mest kjedelig hjemma. Lenge leve kneipbrød! Men indisk mat e jo veldig godt då:)

    Have fun!

    SvarSlett