lørdag 9. januar 2010

Krokodillejakt!!

Hei!
Vi har det veldig bra, ingen mageproblemer(enda), ingen skader(uten om baard sitt skrubbsaar paa kneet, som han fikk da han svoemte og som har begynt aa veske litt) og ingen redsel(bortsett fra at Baard sin konto er sperret). Men vi har levd paa flaks foer! Ta det helt med ro alle mammaer og pappaer, dette gaar nok bra!

Siden sist har vi vaert paa et Indisk marked, noe som var veldig spesielt! 1000 forskjellige lukter, 1000 forskjellige mennesker, og 1000 forskjellige farger...Alt paa et sted! Vi traff en koselig 12 aar gammel jente, som sjarmerte Malin i senk og fikk henne til aa kjoepe et skjerf i denne varmen, noe Malin absolutt ikke trengte!

Fine farger paa marked!


I dag har vi vaert paa krokodille safari!!! Kanon Bra! Inderne presset ca 40 stk, i en baat som verken hadde seter nok eller saa ut som den taalte mer enn 20 pasasjerer. Litt skummelt, men VI fikk ihvertfall gode sitteplasser! Da alle hadde betalt og var klar for krokodillejakt, sa guiden at han ikke kunne garantere at vi fikk se krokodiller, men at det uansett var veldig mange fine fugler aa se...? (Da hadde vi vel bestilt en fuglesafari tur!!) Uansett saa fikk vi se krokodiller, hele 6 krokodiller i alle slags stoerrelser. Noen smaa, noen store, noen diigre, noen i vann og andre gjemt langt inni bushen!! Storartet! Det var akkurat det vi ville ha utav turen. Vi er kjempe fornoeyde og gleder oss til flere slike turer. Ikke minst var det Bingo for alle paa baaten, for at turen hjem skulle gaa fortere, men ingen av oss vant. Derimot en liten jente, som ikke hadde bruk for de oelglassene uansett.

zooom paa dette bilde, saa ser du dyret mye bedre!

Saann ellers saa koser vi oss veldig. Nye spennende ting dukker stadig opp aa gjoer oss klokere og erfaringsrike!
ps: Vi har startet med kveldsunderholdning, det vil si at hver dag har en av oss ansvar for aa gjoere kveldene her i India underholdene og spesielle! Det vil si foerstegang var i gaar og det ble kortspill, hei knekt!


Her er noen bilder:

Foerste natten i Mumbai, naar india ikke var saa kjekt!Slummen i Mumbai

En utdannet oererenser er paa jobb i mumbai.

Hilsen to rosa indere!

3 kommentarer:

  1. Flotte bilder! Regner med at dere har fått orden på minnebrikken til kamera, og det er jo fint for oss. Kjekt å se bilder på bloggen. Her i Stavanger er det over 10 minus grader fremdeles. Tusenvis av skøyteløpere på Stokkavannet i dag. I kveld var det mange bål og det var fullt med folk på isen. Klem fra kalde Norge til varme India :>)

    SvarSlett
  2. å eg lige kveldsunderholdningen..så malin og bård så d kan bli!:D kjekt me bilder, ser ud så dette går utmerket! men det visste eg jo;)
    foresten har vistnes sendt mail t et barnehjem nå, siden dåkkår lurte sist men ingenting hadde skjedd!
    kos dåkker masse videre!!

    SvarSlett
  3. Nå har eg endelig fått meg sånn google konto, det va jo latterlig mye enklere enn eg hadde trodd. Så nå kan eg ihvertfall kommentera:)
    Det hørres ut som dåkker har det heilt fantastisk! Oppleve masse spesielt og nytt! Syns det va litt småekkelt med han ørerenseren då, men la gå..
    Kjekt at dåkker har fått lagt ut bilder, håpe det komme mer:)
    Før du reiste så sa du at me måtte fortella kordan me har det og, någe som bare blir flaut sammenligna med ka dåkk e ute på..hmrph...
    Men ja, kaldt og SNØ (faktisk) her i England. Skole og mas og sånt någe. Har vaskt leiligheten i dag... Så "interessante" ting har eg å komma med;) Så ja, foretrekke heller å lesa om det kjekka dåkker gjør;)
    Kos dåkker masse!
    Over og ut fra søster Stine

    SvarSlett